Heb je met je partner een date op de planning staan en wordt er slecht weer voorspeld? Ik kan begrijpen dat het lastig is om leuke dates te verzinnen. Helaas zal een romantische wandeling op het strand of in het bos er met slecht weer niet inzitten.

Maar wees niet getreurd! Met mijn date tips, die voornamelijk bestemd zijn voor dates met slecht weer, zul je een fantastische tijd beleven.

Indoor skiën of snowboarden

Ben jij een echte ski- of snowboardliefhebber? Kies dan voor een date waarbij je indoor gaat skiën of snowboarden. Heb jij nog nooit op een piste gestaan? Wees dan zeker niet getreurd, want deze date is niet alleen bestemd voor de fanatieke wintersporters onder ons.

Het hebben van geen ervaring met skiën of snowboarden kan juist erg in je voordeel werken tijdens deze date. Jouw date kan je namelijk alle instructies geven, waardoor jullie constant met elkaar in contact staan en met elkaar kunnen praten. Was de date succesvol? Wie weet vindt jullie volgende date dan plaats op een piste in Oostenrijk.

Cocktails maken

Wie zegt dat cocktails alleen gedronken mogen worden op een strand met lekker weer, heeft deze date nog nooit ervaren. Nodig je date uit bij jou thuis en haal alle ingrediënten die nodig zijn om heerlijke cocktails te kunnen maken. Het leuke van deze date is dat er een wedstrijd van gemaakt kan worden.

Wie raadt de meest toegevoegde ingrediënten en alcoholische dranken? De winnaar kan beloond worden met een uitgebreide massage of een heerlijk ontbijt op bed. Dates met slecht weer zijn nog nooit zo leuk geweest.

Bezoek samen een musical

Ben jij het ook beu om telkens weer op date te gaan naar de bioscoop en heb je zin in verandering? Ik raad je dan aan om samen met je date tickets te kopen voor een musical. Kies een musical die jullie beiden leuk lijkt. Wat ik zelf erg leuk vind aan een musical, is dat ik me samen met mijn vriend netter kan aankleden ten opzichte van de bioscoop.

Daarnaast is het enorm gezellig om voor aanvang van de musical samen uiteten te gaan of een drankje te drinken. Hierdoor kun je alvast bijpraten met je date en elkaar enthousiast maken over de musical die jullie te wachten staat.

Ga jij binnenkort op date? Gebruik dan zeker één van mijn tips voor dates met slecht weer. Deze tips kan je natuurlijk ook gebruiken met lekker weer. Veel date plezier!