Alles wat je moet weten over GayParship

Ben jij op zoek naar een serieus relatie? Dan ga je voor GayParship! GayParship is onderdeel van Parship maar dan gericht om mensen van hetzelfde geslacht bij elkaar te brengen.

Waarom GayParship?

Wat GayParship onderscheidt van de rest is dat ze jou als vrijgezel enorm goed op weg helpen bij jouw zoektocht naar ware liefde. Wanneer je je aanmeldt bij GayParship word jou gevraag een persoonlijkheidstest in te vullen. Op basis van deze test wordt er een gepersonaliseerd rapport opgesteld. Dit biedt jou inzichten over u zelf met betrekking tot relaties. GayParship is van mening dat jou kans op liefde vergroot wordt wanneer je veel zelfkennis hebt. Als jij goed weet wat bij je past, is jouw kans op een leuke date groter! Je kunt tijdens je zoektocht dan ook al van te voren zien hoe goed jullie in potentie matchen op basis van jullie persoonlijkheid. Hoe handig is dat!

Homodating voor hoogopgeleiden

Parship staat al jaren bekend als dé datingsite voor hoogopgeleiden. Dit geldt ook voor GayParhip. 76% van de singles op GayParship is namelijk hoogopgeleid. Onder hoogopgeleid verstaan ze singles met een hbo of wo-niveau. Het grootste gedeelte van de leden van Gayparship is qua leeftijd tussen de 30 en 55 jaar. En met een succespercentage van 38% heb je door het unieke matchingsysteem dus een kans van 1 op 3 dat je je liefde hier tegenkomt.

Gratis inschrijven op GayParship

Binnen enkele stappen kun je je gratis inschrijven op GayParship en kun je vervolgens gelijk de persoonlijkheidstest doen zodat het systeem gelijk voor jou aan het werk kan. Het vinden van een geschikte match kan dan gelijk beginnen. Daarna is GayParship ook uniek omdat je met de gratis variant al de mogelijkheid hebt om profielen te bekijken, berichten te sturen en foto’s plaatsen. Wil je nog meer uit je GayParship account halen? Dan kun je er ook voor kiezen om een Premium account te nemen. Met een premium account heb je nog meer mogelijkheden om je perfecte match te vinden. Je kunt als Premium member namelijk onbeperkt berichten sturen, de lokale zoekfunctie gebruiken, bezoekers van uw profiel bekijken en GayParship biedt haar Premium members ook contact garantie!

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog gratis aan op GayParship en begin jouw zoektocht naar ware liefde!