Lexa is al sinds 2002 de dating site voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe relatie. Het is een van de oudste datingsites van Nederland. Al 324.000 singels vonden dankzij Lexa een relatie! Ben jij de volgende?

Lexa ervaring op een rijtje

  • Een van de grootste datingsite van Nederland
  • Daten via de app of website
  • Lexa events 
  • Gratis of een betaald profiel
  • Ontmoet singles in de buurt

Lexa meer dan alleen een dating site.

Lexa is meer dan alleen een website. Zo heeft Lexa een app waarmee je gemakkelijk berichten kan versturen, profielen kunt bekijken en zien of er Lexa events bij jou in de buurt zijn. De app werkt als een verlenging van de website. Het geeft jou de mogelijkheid op elk moment van de dag en op welke plek in het land de ware liefde te vinden. 

De app geeft je ook de mogelijkheid om singles in de buurt te vinden. Hierdoor kan het best zo zijn dat je het leuke buurmeisje tegenkomt op de app. Je weet namelijk nooit wie er allemaal op zoek is naar een echte relatie. De ervaringen Lexa vertellen ons dat liefde komt als je het niet verwacht.

Lexa ervaring events

De reclames heb je vast wel eens gezien. Lexa events hierbij bieden ze meer dan alleen borrel avonden integendeel. Lexa geeft je de mogelijkheid tot het inschrijven voor veel verschillende events. Deze events worden op verschillende plaatsen en tijden gegeven maar schrijf je op tijd in want vol = vol.  

Hierbij kun je denken aan coaching events waar experts je helpen bij het terugvinden van je zelfvertrouwen en het jezelf voorop stellen voor vrouwen. Voor mannen helpen ze je bijvoorbeeld bij het opstellen van een interessant dating profiel. Daarnaast helpen ze mannen ook bij het te weten komen naar wat voor vrouw bij ze past. 

Daarnaast is het ook zo dat je een Lexa event kunt bijwonen waar je bijvoorbeeld gaat leren dansen of een workshop cocktails maken. Hierbij beleef je een leuke gezellige avond waarbij je toekomstige liefde wel eens rond kan lopen. Lees op de site ervaringen van de Lexa events.

Daten in je eigen stad

Niets is zo lekker als daten in de eigen stad of dorp. Hiervoor heeft Lexa precies wat je zoekt. Zo kun je op hun website voor bijna elke stad in Nederland de leukste ideeën voor dates vinden. Zo kun je leuke cafés of restaurants terug vinden. Maar bijvoorbeeld ook de leukste periodes om iets te gaan vieren.

Zo is het bijvoorbeeld heel leuk om tijdens carnaval een hotel te boeken in Brabant. Om zo samen gezellig carnaval te kunnen vieren. Of juist in de Veluwe een mooie wandeling maken door de verschillende bossen om elkaar echt goed te leren kennen. 

Lexa heeft het allemaal op een rijtje voor je staan. Zo biedt Lexa meer dan alleen een dating website. Het zorgt ervoor dat je alle hulp middelen hebt om je liefde van je leven te vinden. Al dit heeft ervoor gezorgd dat lexa betrouwbaar is om te gebruiken.

Keurmerken verdiend

Door de jaren heen is Lexa altijd in de top 3 van beste en meest gebruikte datingsites van Nederland terug te vinden. Dit is niet voor niets. Lexa bewijst zichzelf elk jaar weer en zorgt ervoor dat duizenden gebruikers tevreden de dating site gebruiken. Ontdek zelf de Lexa ervaring. 

Het heeft er voor gezorgd dat Lexa verschillende keurmerken heeft verdiend. Zo heeft Lexa het keurmerk van thuiswinkel waarborg en het keurmerk voor veilig daten. Om deze keurmerken te behouden worden de voorwaarden en de website elk jaar gekeurd door deze autoriteiten. 

Zo ben verzekerd dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Met transparanten kosten en voorwaarden weet je altijd waar je aan toe bent. Hierdoor is Lexa betrouwbaar en verantwoordelijk te houden. Weet je dat elk profiel wordt gecontroleerd voordat het op de website komt. Zo zorgen ze ervoor dat er geen neppe profielen tussen zitten. 

Privacy tijdens het daten

Tijdens het daten stel je je open voor andere mensen. Maar soms heb je liever dat niet iedereen zomaar je profiel kan zien. Hiervoor biedt Lexa verschillende privacy mogelijkheden. Zo heb je de mogelijkheid om een speciale incognito modus te gaan. Hierbij maak je je profiel privé en kunnen de mensen waarvan je het profiel bekijkt niet zien dat jij dat was. 

Hierbij kunt je profiel wel zichtbaar maken voor mensen waar je wel interesse in hebt. Hierdoor is het mogelijk om jezelf alleen beschikbaar te stellen voor mensen waar jij van denkt die mogen mijn profiel zien. Zo heb je zelf de touwtjes in handen als gaat om je dating profiel. Zo blijven je gegeven betrouwbaar bij Lexa. 

Het is ook mogelijk om je profiel alleen beschikbaar te maken voor mensen die passen bij je vooraf ingestelde dating profiel. Dit wordt afgesteld op de criteria die je bij het aanmaken van je Lexa profiel hebt aangegeven. Zo krijg je alleen mensen die passen bij jou eisen. 

Conclusie

Lexa krijgt het voor elkaar om jaar in jaar uit in de top 3 te staan van de beste datingsites van nederland. Op hun site zijn wel honderden succesverhalen te lezen van mensen die de ware via Lexa hebben gevonden. Het is mogelijk om een gratis profiel aan te maken maar voor de volledige functionaliteit van de website heb je een betaald account nodig. 

Met de Lexa ervaring heb je alle mogelijkheden om de liefde te vinden. Je kan met interessante mensen praten via de website of met de handige app. Maar het is ook mogelijk om nieuwe singles te ontmoeten via de door Lexa georganiseerde borrels. Hierbij kun je je gemakkelijk inschrijven via de app of website. Het is dus echt een dating platform waar je alle kanten op kunt. Lexa is altijd bezig met het verbeteren van hun dating services en mogelijkheden. 

Ben je klaar voor de wereld van dating? Meld je dan vandaag nog aan bij Lexa wil je het platform eerst ontdekken maak dan een gratis account aan. Daarnaast kun je ook gelijk voor een betaald account kiezen waarbij je van alle mogelijkheden en voordelen gebruikt kunt maken die Lexa te bieden heeft. Ga voor een echte Lexa ervaring!