Wat moet je vragen via Tinder, hoe begin je het gesprek en hoe hou je het gesprek interessant. Hier gaan we het uitgebreid in dit artikel over hebben. Welke Tinder vragen lokken een reactie uit en helpen bij het echt beter te weten komen van je Tinder match. 

Daten via Tinder is veel sommige mensen een dag taak. Maar het voeren van een goed lopend Tinder gesprek is voor velen altijd een lastig onderwerp. Je weet beide niet goed waar je het over moet hebben. Over het weer kan je het helaas niet de hele dag hebben. Maar je kan elkaar we beter leren kennen door een paar simpele, maar toch leuke Tinder vragen te stellen.

Het eerste bericht naar je match

Begin het gesprek met iets simpels. Stel jezelf voor zoals je ook in de kroeg zou doen. Geef een compliment over de kleding of iets wat je is opgevallen. Hierbij helpt het om niet te specifiek te zijn anders komt het over alsof je het hele profiel al vier keer doorzocht hebt. Wat natuurlijk vaak wel het geval is. 

Je kan als vrouw vaak makkelijk punten scoren door zelf het eerste bericht te sturen. Zo kan je bijvoorbeeld je match feliciteren met het feit dat je hem naar rechts hebt geswipet. Dit is een goede ijsbreker en elke jonge kan daar zeker om lachen. Daarna kan je de bal bij de jonge laten liggen om met een goede comeback te komen. 

Is dit gesprek nog niet afgelopen

Soms lijkt een gesprek uren te duren. Het loopt moeizaam en je begint je interesse te verliezen. Het is lastig om aan te wijzen waar het probleem ligt maar vaak kunnen leuke Tinder vragen een oplossing bieden. Ga geen interview af zitten nemen bij je match. 

Houdt het gesprek lekker luchtig en verrassend. Vraag naar het verleden of een persoon gekke, spontane of mooie vakantie heeft gehad. Maak een statement over dat je het niet vind kunnen dat iemand nog niet is langs gekomen. Hierop gaat de ander als er interesse is altijd op in. 

Geen interesse geen gesprek

Het moet niet altijd aan je Tinder vragen liggen dat het gesprek niet loopt. Het kan ook goed zijn dat je Tinder match toch geen motivatie meer heeft om het gesprek door te zetten. Hierbij kan je nog zulke leuke Tinder vragen stellen maar als het niet van twee kanten komt heeft dat geen effect. 

Als je merkt dat er geen wederzijdse inspanning wordt gemaakt om het gesprek lopend te houden is het tijd om door te gaan met de volgende match. Want aan een dood paard kan je niet trekken. Je moet hierbij bij jezelf blijven en snel schakelen naar de ander. Door meerdere gesprekken tegelijk te voeren is het mogelijk om te testen welke zinnen wel werken voor je en welke niet. 

Heb je de winnende formule gevonden dan is de kans groot dat je dates kan scoren zonder moeite. Een juist profiel, eerste date tips en de beste Tinder vragen komt het binnen halen van een geschikte Tinder dat heel dichtbij.