Dates in Rotterdam? Hier kom je te weten wat je allemaal kunt doen samen. In Rotterdam zijn er genoeg plekken die zorgen voor een leuke date. Dus wees niet bang, na deze blog heb jij een leuk idee voor jouw date.

Tip: informeer vooraf eens bij jouw date wat hij of zij leuk vindt om te doen.. zo scoor je gelijk punten door iets uit te kiezen wat jullie beiden leuk vinden om te doen.

Breng een bezoek aan het park

Rotterdam heeft verschillende mooie parken waar je gezellig samen kunt genieten. Neem een kleed mee, een speaker voor wat muziek (je telefoon is ook goed) en wat te eten en drinken zoals een flesje wijn met wat tapas.

Een mooi en gezellig park is het Vroesenpark dit ligt vlakbij Blijdorp. Een volgend park is: Het park en dat ligt centraal in Rotterdam tegenover het Erasmus ziekenhuis.

Hier kun je lekker relaxed genieten. Verder kun je ook naar het Kralingse bos, dit is ook een hele mooie locatie. Uiteraard zijn er meer parken te vinden in een grote stad als Rotterdam, maar dit is mijn top 3.

Neem plaats op een gezellig terras..

Wil je gezellig ergens een drankje drinken, ga eens naar het stadhuis. Hier zijn talloze cafés waar je gezellig samen een drankje kunt doen. Zo kun je bij ’t Fust heerlijk genieten van het weer, lekker wat drinken en ook lekker eten al zeg ik het zelf.

De Biergarten bevindt zich hier ook niet ver vandaan en is ook ontzettend gezellig. Hier kun je genieten van verschillende soorten bieren en ook een lekker hapje eten.

Ga naar een speelhal

Vlakbij de Kuip vindt je Gamestate een speelhal met veel leuke spellen. Dit is erg leuk om samen met jouw date te doen, houdt er wel rekening mee dat je een zakcentje moet meenemen om de leuke dingen te doen. Ga bijvoorbeeld eens Mariokarten tegen elkaar of speel potjes airhockey en nog veel meer!

Dit is vooral leuk als jouw date hier ook van houdt.. er zijn veel verschillende opties voor dates in Rotterdam dus vraag eens aan jouw date waar zijn of haar interesses liggen.

Maak een wandeling over de Kop van Zuid

De Kop van Zuid is een prachtig stukje van Rotterdam waar je heerlijk kunt lopen. Kijk naar mooie gebouwen en loop langs het water. Wil je je wandeling nu echt Rotterdams afsluiten, stap dan nog even in de bus naar de SS Rotterdam.

Dit is een schip dat is omgebouwd tot restaurant en echt typisch Rotterdams is!

Bezoek de dierentuin

Rotterdam beschikt over het welbekende Blijdorp een prachtige dierentuin. Ga gezellig samen door het park wandelen en laat je verassen door de talloze dieren die hier leven.

Ook door de ontspannen sfeer kunnen je elkaar snel beter leren kennen. Oh en in de buurt kun je gratis parkeren!

Genoeg dates in Rotterdam

Rotterdam is een leuke stad om op date te gaan. De stad biedt ontzettend veel leuke mogelijkheden. De beste tips weet je nu, maar het houdt hier niet bij op. Waar wacht je nog op, neem jouw vlam mee op date in Rotterdam!