Je bent al een tijdje aan het praten met iemand en je wilt op date gaan, maar je hebt geen goede ideeën voor een date. Wat nu? Ik help je verder met de leukste ideeën voor een date, zodat jij er lekker op uit kan gaan met je potentiële partner.

Iedereen heeft het wel eens gehad dat ze iemand leuk vinden, maar niet weten waar ze degene mee op date kunnen nemen. Dan is Google je beste vriend om op ideeën voor een date te komen.

Maak je vooral geen zorgen want er zijn altijd veilige keuzes voor een date die iedereen kan gebruiken. Ik vertel het je allemaal in deze blog, lees dus snel verder!

Veilige keuze

De meest veilige keuze voor een date is natuurlijk wat gaan drinken op een terras. Als je gaat terrassen op je date weet je zeker dat dit een geslaagde date gaat worden. Dit is namelijk de ideale manier om elkaar, onder het genot van een drankje, te leren kennen.

Je bepaalt zelf tot hoe laat je het wilt maken. Het komt namelijk vaak voor dat dates uit lopen en als je dan een activiteit hebt gekozen die niet zo lang duurt als date is het zonde dat je deze kostbare tijd moet opgeven. Daarom moet je ervoor zorgen dat de date in je eigen handen blijft liggen.

Wil je liever niet op date gaan in je eigen stad? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Er zijn genoeg andere steden waar je gezellig een terras kunt pakken.

Ga er op uit

Ben je graag weg van huis en bezig? Dan is een leuk idee voor een date het bezoeken van een stad waar je nog niet bent geweest of niet vaak. Zo kun je samen met je date door de stad lopen en mooie monumenten bezoeken.

Je kunt genoeg steden opzoeken met leuke terrasjes, winkels of activiteiten die je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld in Utrecht een rondvaart nemen door de grachten. Dit is niet de meest actieve date als je hiernaar op zoek bent, maar je bent er zeker wel een dagje zoet mee.

Actief op date

Er zijn genoeg ideeën voor een date waarbij je wat actiever moet zijn. Als jij niet het type bent om naar de bioscoop te gaan of een terras te bezoeken dan kun je altijd genoeg leuke activiteiten vinden bij jou in de buurt.

Zo zijn er vaak genoeg bowling banen in de buurt of je kunt gaan minigolfen. Het meest belangrijke van een date is in ieder geval dat je iets gaat doen wat je leuk vindt. Wanneer de persoon waarmee je op date gaat het heel leuk vindt om te paardrijden en je doet mee, laat je zien dat je openstaat voor veranderingen voor hem of haar.

Durf over je grenzen te gaan zodat je nog meer plezier kunt beleven!