Wil jij een dagje uit naar Utrecht met je partner of met een nieuwe vlam? Dan zijn er genoeg leuke activiteiten die je kan doen in Utrecht. Met deze activiteiten ben je zeker van een leuke tijd in Utrecht. Utrecht is een grote stad waar genoeg te doen is.

Je kunt er namelijk voor kiezen om dingen te doen die je vrijwel in elke stad kunt doen zoals een bioscoop pakken, maar je kunt er ook voor kiezen om hele unieke dingen te doen die alleen in Utrecht kunnen.

Wat voor activiteiten dit allemaal zijn vertel ik je allemaal hieronder. Lees daarom snel verder!

Rondvaart als date in Utrecht

Een leuke activiteit die je kunt doen voor je date in Utrecht is een rondvaart nemen door de grachten van Utrecht. Met deze rondvaart leer je gelijk al het moois kennen van Utrecht. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan gondel varen met je date in Utrecht.

De Gondelier van Utrecht zal jullie rondvaren langs alle mooie locaties in Utrecht. Gedurende de gondelvaart kun je zelfs afgezet worden bij locaties naar keuze.

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om afgezet te worden bij een leuk restaurantje aan de gracht. Kun je de date leuk voortzetten op het vaste land.

Leuke wandeling met je date

Wanneer je liever iets rustigs wilt doen en het lekker weer is kun je voor je date in Utrecht kiezen om een leuke wandeling te maken in het park. Utrecht heeft drie prachtige parken waar jij romantisch kan rondlopen met je date.

Je kunt kiezen uit het Wilhelminapark, Julianapark of Griftpark. Zorg ervoor dat je je picknickkleed bij de hand hebt, een lekker wijntje en wat lekkers om te eten en ga lekker genieten op het gras.

Wanneer het te warm is kun je er altijd voor kiezen om onder de bomen te zitten voor wat schaduw.

Terrassen in Utrecht

Een veilige keuze voor je date in Utrecht is natuurlijk een terrasje pakken. In Utrecht zijn er genoeg leuke restaurants en terrassen waar je lekker kunt gaan zitten en een drankje kunt doen. Praat even lekker bij met je date en leer elkaar kennen onder het genot van een drankje.

Wil je even bewegen en is het lekker weer? Loop dan eens langs een van de vele ijssalons in Utrecht. Zoals je ziet is er genoeg te doen in Utrecht en is het een perfecte plek voor dates.