Al een tijdje vrijgezel, of gewoon toe aan een nieuwe relatie? Tegenwoordig is online daten helemaal niet meer raar! Er is een overvloed aan leuke dating sites en apps waar jij misschien wel de ware liefde kan vinden.

Vooral wanneer je niet meer ieder weekend in de kroeg bent met je vriendinnen, is het een perfecte manier om nieuwe mensen te leren kennen! Ze komen nu eenmaal helaas niet vanzelf aanwaaien. Dus waarom niet eens een keer een gratis dating app proberen?

Gratis dating app

Er zijn meerdere apps die je gratis kunt downloaden. Hoe elke app precies in zijn werking gaat, spreekt vaak best wel voor zich als je ‘m download. Daarom is het vooral even heel veel zelf uitproberen! Niet elke app zal helemaal aan jouw verwachtingen voldoen.

Zitten er net niet de juiste mannen tussen, of heb je het idee dat je niet serieus genomen wordt op die bepaalde app? Probeer dan eens lekker een andere app uit. Zo krijg je er vanzelf meer vertrouwen in.

Niet alleen met gratis dating apps, maar eigenlijk in heel het leven, moet je vertrouwen hebben in jezelf. Wanneer jij geen vertrouwen hebt, of blij bent met jezelf, zal iemand anders dat ook niet kunnen zijn. Een partner in je leven moet een toevoeging zijn en geen redmiddel.

Testen en daten

Zoals ik al eerder benoemde, is het heel veel testen en proberen. Heb je net die ene gratis dating app gevonden die helemaal bij jou past? Dan wordt het tijd om te gaan daten! Dit vinden mensen vaak nog het meest spannende deel van het hele datingproces.

Want wat moet je aan, wat ga je dragen, wie is het, is diegene in het echt net zo leuk? Veel vragen zullen door je hoofd schieten. Maar is dit nou juist ook niet het leuke deel van online daten? De spanning die het met zich meebrengt?

Een persoon voor de eerste keer ontmoeten en meteen weten of die klik er wel of niet is. Persoonlijk vond ik de eerste date altijd het leukste. Heel mijn lijf vol adrenaline en ready to go!

Tips voor de eerste date

Heb jij via de gratis dating app je eerste date weten te scoren? Dan moet je ook nog op date. Daarom zet ik enkele tips voor je op een rijtje, die jou kunnen helpen bij het kiezen van de juiste setting:

  1. Je kent die persoon nog niet, spreek dus af op een openbare plek. Een terrasje of leuk park is altijd goed, zolang er maar andere mensen omheen zijn.
  2. Kies een setting waarin het mogelijk is om met elkaar te praten. Je kent elkaar via een gratis dating app dus waarschijnlijk heb je nog een hoop te vertellen over jullie levens. Persoonlijk vermijd ik daarom bioscopen en theaters, want je leert de persoon minder goed kennen.
  3. Drink niet teveel! Blijf je zelf en ben trots op jezelf. Straal zelfvertrouwen uit en weet waarvoor jij komt; die ene leuke persoon aan de haak slaan!

Ben jij er helemaal klaar voor om een gratis dating app te gaan uitproberen? Groot gelijk! Hopelijk vind jij ook de ware liefde.