Ben je op date gevraagd of ga je zelf iemand op date vragen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar inspiratie voor leuke date ideeën. Omdat ik de bezoeken aan de bioscoop, de terrassen en de restaurants beu was, bedacht ik nieuwe uitjes die ik met mijn date kon ondernemen.Om jullie op weg te helpen en het daten nog leuker te maken, zal ik mijn leuke date ideeën met jullie delen.

Organiseer een brunch

Houd jij van lekker eten? Organiseer dan voor je date een heerlijke brunch bij jou thuis. Ben je net als ik ook niet bepaald een ster in koken? Wees niet getreurd, online zijn diverse recepten te vinden die jou hiermee op weg helpen. Kies de gerechten waarvan je weet dat jouw date ze heerlijk vindt. Deze verrassing zal erg gewaardeerd worden.

Het leuke van het organiseren van een brunch, is dat je vele kleine hapjes kunt bereiden. Hierdoor kunnen jij en je date diverse hapjes proeven, wat zorgt voor extra gesprekstof. Daarnaast is dit ook ideaal indien je graag op date wilt, maar daar niet te veel geld aan wilt uitbesteden

Ga samen bowlen

Houden je date en jij van bowlen? Ga tijdens een date samen bowlen. Het leuke van bowlen is dat er een wedstrijdelement in zit. Natuurlijk wil jij van je date winnen.. al helemaal wanneer er iets te winnen valt, toch? Overleg daarom samen van tevoren wat de winnaar als cadeau krijgt.

Dit hoeft niet materialistisch te zijn. Persoonlijk word ik al heel fanatiek bij de gedachte dat ik een ontbijt op bed of een heerlijke rug massage kan winnen. Drink na afloop van de wedstrijd samen een drankje om jullie bowling skills te bespreken en natuurlijk om bij te kletsen.

Ga op dubbeldate

Heb je al een aantal dates gehad en ben je opzoek naar nieuwe leuke date ideeën? Ik raad je dan aan om op dubbeldate te gaan. Ga op dubbeldate met jouw beste vriend of vriendin en zijn/haar partner. Deze date kan op allerlei verschillende locaties plaatsvinden, waaronder de dierentuin of een pretpark.

Hoe leuk is het om te zien dat jouw date sociaal is en het goed kan vinden met jouw beste vriend(in).. iets dat we allemaal graag zouden willen, toch? Heb jij uit de leuke date ideeën al inspiratie gehaald voor de date die jij binnenkort gepland hebt? Bespreek deze dan met je date, hij/zij zal er vast net zo enthousiast over zijn!