Zit jij ook in een relatie en heb je de behoefte om er even lekker tussen uit te gaan samen? Aarzel dan niet langer en ga op date! Een fantastische date is goed voor iedere relatie en zorgt ervoor dat jullie tijd vrij maken om te genieten van elkaar. Heb je net als ik moeite met het verzinnen van leuke dates met je vriend?

Ik begrijp dat het lastig kan zijn om nieuwe dates te verzinnen. Daarom geef ik jou de date tips die jou en je vriend nog dichter bij elkaar kunnen brengen. Daarnaast zijn deze tips ideaal wanneer je niet veel wilt uitgeven, want wie wilt niet iets extra’s besparen? Lees onze drie budget tips hieronder.

Ga samen sporten

Het voordeel van dates met je vriend, is dat je niet zoals op jullie allereerste date constant wilt stilstaan of je haar perfect zit en je wel de juiste outfit hebt gekozen. Sporten op jullie allereerste date zag je toen waarschijnlijk al helemaal niet zitten. Nu jullie een relatie hebben, zal dit geen probleem meer zijn. Wil je elkaar lekker uitdagen en meteen in beweging zijn?

Ga samen sporten! Speel samen bijvoorbeeld een partijtje tennis of squash. Het leuke van een partijtje spelen tijdens dates met je vriend, is dat jullie een cadeau kunnen bepalen voor de winnaar. Dit hoeft natuurlijk niet materialistisch te zijn. Een romantische massage of een heerlijk ontbijt op bed klinkt voor mij zeker als iets om voor te strijden tijdens de date.

Romantische wandelingen

Is in de buurt van je huis een park of bos? Maak samen met je vriend een romantische wandeling! Naast dat dit heel gezond is voor je conditie, kan dit ook gezond zijn voor jullie relatie. Als ik spreek vanuit mijn eigen ervaring, merk ik namelijk dat tijdens wandelingen met mijn vriend ik diepgaande gesprekken met hem voer.

De gesprekken kunnen er voor zorgen dat jouw relatie nog hechter wordt. Wil je kosten besparen? Dan zijn dit soort dates met je vriend ideaal. Neem een kleedje mee en wat lekkers om te eten en drinken. Hiermee kan je heerlijk picknicken in een prachtige en ontspannen omgeving.

Ga samen koken

Ondanks dat mijn vriend en ik niet goed zijn in koken, vinden wij dit wel heel gezellig om te doen. Ik besloot daarom onze maaltijden naar een hoger level te brengen door online recepten van onze lievelingsmaaltijden te verzamelen. Samen bereidden we de maaltijd voor, wat een groot succes was.

In plaats van een driegangendiner vond het diner deze keer plaats op de keukentafel, leuk voor de verandering toch? Een voordeel hiervan: het bespaart veel geld en geen van beiden hoeft te bobben.

Spreken mijn tips jou aan? Wacht niet langer en geniet van een deze fantastische dates met je vriend!