Zoals je weet is online daten een van de normaalste zaken geworden. Tegenwoordig heb je tientallen verschillende dating sites en online dating apps. Door deze uitgebreide keuze is het moeilijk om te kiezen voor een dating site of online dating apps waarin jij je gaat inschrijven en eventueel voor gaat betalen. Daarom hebben wij besloten om een aantal online dating apps te reviewen zodat jij weet wat er op internet te vinden is en of het bij jou past.

Tinder

Tinder is de meest gebruikte dating app in Nederland. Het is daarmee ook een van de bekendste online dating app. Op Tinder moet je een profiel aanmaken en foto’s van jezelf uploaden. Vervolgens kan je als je wilt je bio bijwerken om iets over jezelf te vertellen. Lees dit artikel voor tips voor je Tinder bio. Nadat je dit hebt gedaan ontvang je partnervoorstellen en kan je naar links of naar rechts swipen. 

Als je naar rechts swipet betekent dit dat je geïnteresseerd bent in iemand. Als je naar links swipet betekent dit dat je geen interesse hebt. Wanneer je een match hebt kan je gratis en ongelimiteerd berichten naar elkaar sturen. Eigenlijk kan je met Tinder gratis mensen leren kennen. Je moet wel rekening houden dat je op een dag maximaal 100 keer kunt swipen. Wil je ongelimiteerd swipen? Dan heeft Tinder meerdere abonnementen waar je uit kunt kiezen.

Lexa

Lexa is een bekende dating site in Nederland. Tegenwoordig is het ook een serieuze dating app. Omdat Lexa een groot ledenbestand heeft is de kans groot dat je hier je liefde tegen komt. In tegenstelling tot Tinder is Lexa niet gratis. Je moet bij Lexa, wel een abonnement nemen om iemand te leren kennen. Gebruikers van Lexa zijn over het algemeen wel serieus op zoek naar liefde. Als je op zoek bent naar een serieuze dating app is Lexa een goede keus.

Victoria Milan

Victoria Milan staat bekend om de meest gebruikte seks dating app van Nederland. De dating app richt zich voornamelijk op getrouwde stellen die op zoek zijn naar een affaire. Je kan je foto’s  onherkenbaar maken wanneer je zelf wilt en je kan die onthullen aan iemand die je interessant vindt. Zo heeft de Victoria Milan app andere manieren waardoor je anoniem blijft. Mocht je gebruik willen maken van deze serieuze dating app dan dien je een abonnement te nemen.

Relatieplanet

Relatieplanet is een bekende dating site die tegenwoordig ook een serieuze dating app is. Relatieplanet is de grootste datingsite van de Benelux. Maandelijks zijn er ongeveer 300.000 tot 600.000 leden actief op Relatieplanet.

Waar ga jij voor?

Ga jij je inschrijven in een van deze online dating apps? Uiteraard zijn er andere online dating apps te vinden in Nederland. Echter is het moeilijk om te zeggen welke het beste bij jou past. Deze keuze hangt af van jouw voorkeuren. Een tip van ons is om te bedenken waar jij naar op zoek bent. Dit zal de doorslaggevende factor zijn bij het kiezen van een online dating app. Succes met het vinden van een leuke date!