Is Gaybuddy iets voor jou?

Ben jij een man en op zoek naar een leuke andere man? Dan is Gaybuddy wellicht iets voor jou! Gaybuddy is namelijk “De contactplaats voor mannen”. Gaybuddy is misschien we het grootste online platform als het gaat om gaydating. Ben jij 18+ en op zoek naar een spannende flirt of juist serieuze relatie, dan zit je hier goed. Je zal hier namelijk gays vinden met verschillende intenties. Je zal hier mannen aantreffen van veel verschillende leeftijden met ieder hun eigen intenties. De ene is op zoek naar een spannende flirt of seksdate, terwijl de andere juist op zoek is naar een serieuze relatie.

Gaybuddy ervaringen en reviews

Er zijn diverse succesverhalen online te lezen over stellen die elkaar hebben ontmoet via Gaybuddy.nl. Zo geeft Levi (29 jaar) aan dat er veel leuke mannen zitten op Gaybuddy. Wel heeft hij 2x credits moeten kopen om tot een leuke date te komen. Er zaten veel mannen vooral voor de lust op terwijl hij toch echt op zoek is naar een serieuze relatie. Daarnaast zien we diverse ervaringen van mannen die de site erg handig vinden werken, echter zouden ze voor het zoeken van een serieuze relatie eerder een andere homo dating site kiezen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan GayParschip

Registreer je gratis op Gaybuddy

Een account aanmaken op Gaybuddy is binnen enkele stappen gemakkelijk gedaan. Het registeren en aanmaken van een profiel is gratis. Vervolgens kun je binnen Gaybuddy gemakkelijk credits kopen. Er zijn verschillende packs die je kunt halen. Deze credits heb he nodig om berichten te kunnen sturen naar andere leden. Het voordeel is dus dat je niet vastzit aan maandelijkse kosten maar ook gewoon eenmalig credits kan kopen om te kijken of Gaybuddy iets is voor jou. Daarnaast is het ook goed om te weten dat bij de bankafschrift niet Gaybuddy vermeld staat, het blijft dus anoniem.

Even kijken wat voor vlees er zoals rondloopt op Gaybuddy? Dat kan zonder credits. Je hebt enkel credits nodig om berichten te sturen en het versturen van een Flirt. Je kunt wel gratis een wink versturen naar mannen die jouw interesse wekken. Een wink is een digitale knipoog om de aandacht te trekken van aantrekkelijke en interessante mannen. Heb je echt interesse in een man? Dan kun je een flirt sturen. Op deze manier laat je via Gaybuddy weten dat je graag meer te weten wilt komen of hem en graag in contact komt.