Begin je gesprek goed op Tinder!

Het gebruik van openingszinnen is al zo oud al het flirten is. Je kan het gebruik van de perfecte openingszin heel serieus nemen. Denk hierbij aan het laten vallen van een beker met ijs. We kennen allemaal de gekste verhalen wel.

Het openen van het gesprek blijft altijd lastig. Maar zeker als je op het internet zit. Bij het online daten is het open van het gesprek met een leuke zin een van de belangrijkste dingen die er is. Hierom hebben wij de leukste openingszinnen even op een rijtje gezet voor je. Je kan bijvoorbeeld 2 ijsklontjes sturen via de chat en op deze manier het ijs laten breken. Het klinkt een beetje cliché, maar de reacties zullen je verbazen. 

Niet geschoten is altijd mis

Het gebruiken van de leukste openingszinnen is iets wat je moet leren. Hierbij is het gewoon een kwestie van doen. De leukste openingszinnen tinder kan je wel van een website af halen maar dat werkt vaak niet. Je moet de openingszin persoonlijk maken. Zodat de persoon aan de andere kant niet het gevoel krijgt dat je het maar klakkeloos van het internet hebt afgehaald. 

Het laatste wat je natuurlijk wilt is dat ze antwoorden met leuk op het internet opgezocht zeker. Het is daarom belangrijk om het wel echt te houden. Je wilt je match natuurlijk niet afschrikken. De leukste openingszinnen zijn degene die spontaan in je opkomen. Die je eigenlijk wel wilt zeggen maar waar je een gevoel bij krijgt. Een gevoel van kan dit wel wat zou hij of zij hier van vinden. 

Leukste openingszinnen tinder op een rijtje

Zorg voor een persoonlijke twist aan de eerste zin. Verwijs naar iets wat je op een van de foto’s hebt gezien. Kijk of er dingen staan in de bio staan waar je meer over wilt weten. Je probeert elkaar tenslotte beter te leren kennen. 

Het leren kennen van iemand op tinder is heel anders als in het echte leven. Je kan geen lichaamstaal zien. Hierdoor kan je lastig zien hoe iemand op je leuk openingszin reageert. Hierom kan je het beste in je openingszin wat emoties opnemen. Zo kan je duidelijker je emotie uiten en een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. 

Het online daten is zo veel veranderd de laatste jaren. Hierbij zijn er voor de oude dating regels nieuwe in de plaats gekomen. Daarnaast zijn er ook veel regels bij gekomen. Maar dat je bij het daten de leukste openingszinnen in huis moet hebben is iets wat niet veranderd is. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je leert om het gesprek op de juiste manier te starten. 

Het hebben van de leukste openingszin zorgt er ook gelijk voor dat een leuke indruk achterlaat. Hierdoor kan het goed zijn dat je match juist met jou blijft praten. Het hebben van de leukste openingszinnen heeft dus heel veel voordelen. Begin vandaag nog met het gebruiken van de beste openingszinnen. Lees hiernaast ook ons blog over de grappigste openingszinnen. Hier vind je nog veel meer tips en ideeën.