Klaar voor een nieuwe stap in je leven, is je relatie net uit of ben je juist al een tijdje vrijgezel? Persoonlijk was ik helemaal klaar met die dronken mannen in de kroeg, dus besloot ik mezelf in te schrijven bij een online dating site in Nederland.

Ik had geen zin in een langeafstandsrelatie met mannen in het buitenland, dus bleef ik lekker zoeken binnen Nederland.

Gratis dating site Nederland

Er zijn online veel gratis dating sites te vinden. Ik zag door de bomen het bos niet meer en had geen idee waar ik moest beginnen. Herken je dit probleem? De stap om online te gaan daten neem je niet zomaar, dit heeft vaak een reden.

Toe aan een vaste relatie, of wil je er gewoon even lekker op los daten? Alles kan. Zelf ben ik er ook in gegaan met een “we zien het wel” houding, maar ondertussen heb ik al enkele leuke dates gehad.

Inschrijven bij een dating site

Er is een ruime keuze aan gratis dating sites in Nederland. Dus ik kan me goed inbeelden dat je geen idee hebt welke je moet kiezen! Mijn tip is om vooral te kijken naar waar jij je fijn bij voelt. Zie je een gratis dating site in Nederland waar je geen goed gevoel bij hebt, schrijf je dan gewoon niet in en zoek verder naar een site die je aanspreekt.

Er is genoeg keus dus er is vast wel een site waarbij jij je een stuk prettiger zult voelen. Tijdens het inschrijven zijn er enkele dingen waar je op kunt letten. Probeer een mooie profielfoto te kiezen waar jij zelf trots op bent. Het heeft geen zin om voor een neppe foto te kiezen, want dan kan het op de real-life date alleen maar tegenvallen.

Wees dus gewoon eerlijk en plaats een mooie, onbewerkte foto. Schrijf er een leuke tekst bij en je bent ready to go. Laat die dates maar komen!

Leuke dates?

Heb je via een gratis dating site in Nederland een leuke date weten binnen te slepen? Dan wordt het tijd dat de date gepland gaat worden. Persoonlijk raad ik je aan om voor de eerste date een openbare plek te kiezen, waar je gezellig kan kletsen. Zelf ga ik altijd even lekker op het terras zitten, omdat dat wat ongedwongen is en je sneller met elkaar gaat kletsen.

Ga je bijvoorbeeld naar de bioscoop, dan heb je weinig tijd om met elkaar te praten. Maar ook voor het plannen van de date geldt, doe vooral wat fijn voelt voor jullie allebei. De persoonlijke voorkeur voor wat te doen tijdens een date is erg verschillend!

Ga jij de stap nemen om online te daten? Wie weet ontmoet je wel de persoon waar je al die tijd op aan het wachten was. Dan heeft de gratis dating site je daar toch mooi bij geholpen.