Secondlove de naam zegt het eigenlijk al het is een datingsite site die in het leven is geroepen. Ben jij klaar voor nieuwe spanning in je relatie dan is secondlove.nl wel wat voor jou.

Op zoek naar spanning

Het hebben van een vaste relatie kan soms saai zijn. Het leven van een getrouwd stel kan soms voelen als een sleur. Hiervoor is Secondlove in het leven geroepen. Deze website verbindt jou met andere mensen die op zoek zijn naar een romantisch uitstapje. Het wekt spanning op en kan je relatie ook een boost geven.

Secondlove samengevat

  • Profielen die individueel worden beoordeeld
  • Gratis een account aanmaken en profielen bekijken
  • Klantenservice die telefonisch bereikbaar is
  • Gemakkelijk berichten versturen met een betaald account.

Secondlove ervaring

Ervaringen met Secondlove. Secondlove is opgericht in 2008. Sinds de oprichting komen ze vaak in het nieuws omdat ze actief vreemdgaan en flirten promoten. Deze strategie heeft ervoor gezorgd dat ze veel naamsbekendheid hebben. Naast veel naamsbekendheid hebben ze ook veel gebruikers. Wij bespreken hun website uitgebreid in dit artikel.

Veiligheid van je privacy

Bij een website als Secondlove is het natuurlijk heel belangrijk dat je gegevens veilig zijn. Hierom neemt Secondlove je persoonlijk data heel serieus. Zo delen ze nooit gegevens met derden en wordt alles anoniem gemaakt. 

Daarnaast raad Secondlove je aan om niet je eigen naam te gebruiken maar juist een alias. Het aanmaken van een nieuw e-mail adres dat past bij het aangemaakt alias is ook iets wat aangeraden wordt. Dit allemaal om je eigen veiligheid en privacy te garanderen.

Hierdoor is de site veilig in het gebruik zolang je zelf de tips en aanbevelingen in acht neemt. Zo zorg je ervoor dat je ervaringen met second love zonder zorgen kunt gebruiken.

Blog artikelen

Op de website van second love vind je ook verschillende blogs en artikelen. Deze zijn gericht op het helpen tijdens het daten of flirten. Zo kan je hier terecht voor tips, ervaringen met de website en nog veel meer. 

Er vallen verschillende Secondlove ervaringen te lezen. Hoe mensen een affaire begonnen. Hierbij is het ook mogelijk om zelf een verhaal of blog in te sturen. Hierdoor komen er steeds meer second love recensies op de blog site.

Niet alleen vreemdgaan

De website is niet alleen bedoeld om iemand anders te vinden naast je huidige partner. Integendeel. De website is voornamelijk bedoeld om te flirten en aandacht te krijgen van andere mensen. Zo kan Secondlove je helpen om je weer geliefd te voelen. Dit kan ook je relatie weer een boost geven omdat je je zo beter kunt gaan voelen. 

De slagzin van Second love was ook niet voor niets heel lang flirten is niet strafbaar. Het voornaamste waar deze website voor gebruikt wordt is het leren kennen en flirten met mensen die je zelf niet kent.

Gratis gebruik VS betaald gebruik

Het aanmaken van een account op Secondlove.nl is gratis en eenvoudig. Met een gratis account heb je beperkte mogelijkheden, maar je kan wel goed beoordelen of dat de site is voor je is. Bij het kiezen voor een betaald account krijg je meer mogelijkheden zoals het kunnen versturen van meerdere berichten naar verschillende personen. 

Speciale functies zoals live chatten met mensen die ook een betaald profiel hebben. Met een betaald profiel kom je boven de mensen met een gratis profiel te staan. Iemand die betaald is namelijk serieuzer op zoek naar een second love dan iemand die even rond kijkt op de site met een gratis profiel.

Door een betaalmuur tussen gratis en betaalde gebruikers te zetten. Blijven alleen de echte en serieuze mensen over op de website. Je weet dus ook zeker dat als je met betalende mensen chat dat het echte mensen zijn en geen verlaten accounts. Zo verspil je geen tijd aan versturen van berichtjes aan mensen die niet meer actief zijn. Dit zorgt voor een betere second love ervaring.

Kosten premium

Bij het aanmelden voor een premium account bij Secondlove kan je dit afsluiten voor 1, 3 of 6 maanden. Hierbij is het zo dat hoe meer maanden je afneemt hoe lager de kosten worden. Hiernaast zijn er ook tijdelijk promoties terug te vinden op de website. Deze veranderen geregeld dus bekijk vandaag nog welke actie ze hebben lopen. 

De kosten voor het afsluiten van een account zijn als volgt.

  • 1 maand voor 74,90 euro per maand
  • 3 maanden voor 31,65 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 94,95 euro
  • 6 maanden voor 25,83 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 154,95 euro

Ervaringen en recensies

Het gebruik van Secondlove.nl is door de jaren heen veel gestegen. Want ondertussen kent iedereen de website. Op een gegeven moment gaat het toch kriebelen om een account aan te maken en te kijken hoe het er aan toe gaat. Online zijn veel second love recensies te lezen.  

Hierbij moet je opletten dat je wel de second love recensies en ervaringen leest van de echte gebruikers. Want er zitten ook heel mensen tussen die hun mening over de website weg zetten. Dit heeft natuurlijk niets te maken met hoe de website werkt. Op de website van Secondlove zelf kun je een aantal Secondlove ervaringen lezen. De website bestaat nu al meer dan 10 jaar. De mensen die de website gebruiken willen vanzelfsprekend anoniem blijven en het niet aan de grote klepel hangen dat ze actief zijn op de website.

Conclusie over Secondlove.nl

Op Secondlove vind je profielen van mensen die in een relatie zitten en daarnaast op zoek zijn naar spanning. Je kunt mensen vinden die op zoek naar een leuke flirt of die spanning willen vinden. Ben je zelf ook iemand die wel wat spanning in zijn of haar relatie kan gebruiken. Neem dan eens een kijkje op de website.

Het aanmaken van een gratis account is zo gedaan. Vergeet niet om jezelf anoniem te maken. Hiervoor volg je de tips die Secondlove op de website aangeeft. Geef jezelf over aan de spanning en sensatie van het daten met iemand naast je vaste relatie. Begin vandaag nog met het flirten want flirten is niet alleen voor singles.