Homo datingsites

Wij vergelijken de populairste voor jou!

Zoek je een leuke man om mee te daten? Homo dating is iets wat de laatste jaren sterk toegenomen is. Het ontmoeten van een man is via de verschillende online dating sites een stuk makkelijker geworden. 

Dating voor homo’s was lange tijd iets wat niet openbaar gebeurde maar gelukkig is dit nu wel heel normaal. Je ziet het steeds vaker voorbij komen. De grote dating bedrijven hebben speciale dating pagina’s die gericht zijn op homo dating. Hieronder bespreken we een aantal grote spelers op het gebied van homo dating. 

Lexa

Lexa is een van de grootste dating sites van Nederland. Actief sinds 2002 en hierdoor heeft het de dating revolutie helemaal mee gemaakt. Het is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en met de Lexa events en de app uitgegroeid tot een toon aanzettend dating bedrijf. Naast dating voor hetero’s bieden ze ook homo dating aan. Dit wordt direct als je hun website bekijkt gevraagd. 

Hierbij is het heel gemakkelijk om jezelf aan te melden omdat Lexa bekend staat om hun goede service en klantgerichtheid. Ze hebben ook niet voor niets verschillende keurmerken gekregen waaronder het thuiswinkelwaarborg  en het keurmerk voor veilig daten. Hiermee weet je zeker dat je gegevens veilig zijn op deze homo datingsite. We hebben Lexa al eerder onder de loep genomen. Alles over verschillende Lexa ervaringen vind je hier!

GayParship

Zoek je een serieuze homo datingsite. Dan is GayParship wel iets voor jou. Parship heeft speciaal voor homo’s die een partner zoeken een aparte homo datingsite gemaakt. Hierop zijn alleen mannen te vinden die zelf op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Je komt erachter op wat voor man je valt met de persoonlijkheidstest. Nadat je deze test hebt gedaan worden er mannen aan de voorgesteld die volgens de persoonlijkheidstest bij je passen. Het aanmaken van een account de homo dating site Gayparship is gratis. Als de website je bevalt kun je een betaald account nemen. Hiermee heb je meer opties en mogelijkheden op de website van gayparship.

Grindr

Heb je liever een app op je telefoon waarmee je in contact kunt komen met verschillende homo’s dan is Grindr wel iets voor jou. Deze homo dating app is de tegenhanger van Tinder. Grindr heeft een kleine gebruikers basis. Dit is een app waarmee je snel en gemakkelijk een date kunt scoren. 

Deze laagdrempelige homo dating app. Het kan soms zijn dat de intenties bij een match verschillend kunnen zijn. Niet iedereen is op zoek naar een relatie. Dus hierbij moet je opletten. Maar de app is gratis en gemakkelijk in gebruik. Dus het proberen ervan is altijd aan te raden.

Conclusie over homo datingsites

Het is steeds makkelijker om online een homo date te scoren. Hierbij moet wel handig om je eisen en behoeftes duidelijk van tevoren aan te geven. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. De wereld van homo dating is de laatste jaren wel erg veranderd het is niet meer zo stiekem. Dit zou in de toekomst alleen maar veiliger worden. 

Op relatiechecker lees je heel veel verschillende artikelen over dating, relaties en meer. Bekijk bijvoorbeeld ook een onze artikelen over de beste openingszinnen, foute openingszinnen en meer direct op onze website.