Grappige openingszinnen bedenken

Wil je de juiste indruk op iemand achterlaten dan moet wel een aantal grappige openingszinnen paraat hebben. Met grappige openingszinnen kan je al iemand helemaal inpakken. 

Het makkelijkste is om ervoor te zorgen dat openingszin een reactie opwekt. Je wilt dat de persoon waaraan je de opening zin stelt nieuwsgierig wordt. Het gebruik van een grappige openingszin is iets wat vanuit de kroeg over is gewaaid naar de digitale dating mogelijkheden. Wij gaan het in dit artikel hebben over de beste grappige openingszinnen die je overal kan gebruiken. 

Wat is jouw favoriete drankje

Het versturen van het eerste berichtje is iets wat de toon van het gesprek aangeeft. Hierom is het juist de bedoeling om een lekker grappig berichtje te sturen. Bij grappige openingszinnen voor tinder maak je de beste openingszinnen door iets van zijn of haar uiterlijk te zeggen. 

Bijvoorbeeld als er een aantal foto’s zijn van feestjes dan kan je zeggen. “Jij houdt wel van een feestje zie ik wat is je favoriete drankje?” Hierna kan je gemakkelijk door vragen naar hoe je dat drankje precies kan maken. Daarna kan je ook nog speels vragen wanneer jullie die samen dan gaan maken. Dit is een van de vele grappige openingszinnen voor tinder die je zonder moeite aan een date kunnen helpen. 

Daten via tinder is al moeilijk genoeg dus houdt het gesprek lekker luchtig. Gebruik gewoon grappige tinder openingszinnen. Hiermee leg je geen druk op het gesprek. Je zit op tinder dus houdt het lekker vrij, luchtig en spannend. Je tenslotte niet dat je gesprek een verhoor wordt.

Hoe slechter de zin hoe beter het gesprek.

De foutste en meest grappige openingszinnen werken vaak het beste. De persoon aan de andere kant van telefoon zou wel denken. Wie stuurt er nou weer dit naar mij. Hiermee heb je gelijk de aandacht. Want waarom zou je zoiets fouts sturen. Aan de andere kant van de telefoon zit iemand die wil weten waarom je dat precies stuurde. Je bent direct anders dan iedereen die hij of zij al naar rechts had gesleept. 

Na een hele foute of grappige openingszinnen kun je gemakkelijk doorgaan met makkelijke laagdrempelige vragen omdat de toon van het gesprek zo is weg gezet. Het werkt hierbij goed om erna iets serieuzer op het gesprek in te gaan. Je wilt degene aan de andere kant natuurlijk wel beter leren kennen.

Een goed begin is het halve werk. 

Je kent het gezegde zeker wel. Het is echt waar! Een goed begin is het gebruiken van grappige tinder openingszinnen. De rest van het gesprek wordt hierna half werk. Je hebt de aandacht en de juiste gespreksstof. Dus als het iets in zit komt het na het gebruik van een grappige tinder openingszin er zeker uit. 

Daten is iets wat je niet te serieus moet nemen. Het serieuze kan altijd later nog komen. Nu moet je gewoon genieten van de mensen die ontmoet en lekker jezelf zijn. Het werkt hierbij heel goed om lekker grappig en los te zijn. Zo ontmoet je de leukste mensen en misschien wel vrienden en relaties voor het leven.