Meer kans op leuke dates? Dan is Tinder Plus wel iets voor jou!

De kans is groot dat je wel eens iets hebt gehoord over Tinder. Tinder is een online dating applicatie voor smartphones waarbij je singles kunt leren kennen. Gebruikers van het platform kunnen elkaar beoordelen op basis van hun uiterlijk. Als twee gebruikers aangeven dat ze elkaar interessant vinden dan ontstaat er een match. Vanaf dat moment kunnen de gebruikers met elkaar chatten. Maar goed dat is oud nieuws. Wat is Tinder Plus en kan het jou meer succes bieden op het gebied van daten?

Wat is Tinder Plus?

Tinder Plus is een abonnement die je kunt nemen op Tinder waarmee je je account een upgrade geeft. Met Tinder Plus kun je gebruik maken van meer opties dan een normale account. Ben je jonger dan dertig jaar betaal je € 10,99,- per maand. Neem je een zes maanden abonnement betaal je € 5,38 per maand. Bij een jaar abonnement betaal je € 4,58 per maand. We gaan het nu hebben over wat de voordelen zijn van Tinder Plus.

Swipen zonder limiet

Heb je een normale Tinder account dan kun je maar maximaal 100 likes geven in 12 uur. Als je op een gegeven moment de limiet bereikt kun je geen likes meer geven. Met Tinder Plus daarentegen vervalt de limiet en kun je dus ongelimiteerd swipen! Doordat je meer kunt swipen heb je meer kans om te matchen met andere gebruikers. 

Like en swipes ongedaan maken met de Rewind-optie

Het komt op Tinder wel eens voor dat je mensen die je kent tegenkomt die je eigenlijk liever niet wilt tegenkomen. Denk aan je ex bijvoorbeeld of vrienden of vriendinnen daarvan. De kans bestaat dat je per ongeluk bij deze mensen op like drukt terwijl dat niet je bedoeling was. Met Tinder Plus kun je deze like ongedaan maken. Maar het werkt ook andersom! Mocht je iemand weg swipen die je wel leuk vond dan kun je dit ook ongedaan maken. Met de Rewind-optie van Tinder Plus kun je awkward sommige awkward situaties vermijden en je kans op een date vergroten!

Verander je locatie met de Passport optie

Normaal gesproken kun je met Tinder mensen uit de buurt ontmoeten met een straal tot maximaal 160 km van jouw locatie. Best prima vinden wij! Maar wat als je op vakantie of op reis gaat en je wilt iemand leren kennen in dat land? Dan is 160 km wellicht niet genoeg. Met Tinder Plus kun je jouw locatie veranderen waardoor je Tinder gebruikers uit andere landen kunt leren kennen. Met Tinder Plus kun je in het buitenland zelfs succesvol daten voordat je er zelf daadwerkelijk bent.

 

Deel meer Superlikes uit

Met een Super Like laat je aan een andere gebruiker zien dat je diegene heel leuk vindt. Vandaar de term Super Like. Met een onbetaalde membership kun je maar een Super Like uitdelen per dag. Met Tinder Plus kun je maximaal vijf Super Likes per dag uitdelen. Degene waaraan je een Super Like uitdeelt kan zien dat jij een Super Like hebt gegeven. Hierdoor valt jouw profiel meer op en heb je meer kans op een match.

Profiel onzichtbaar maken

Soms wil je niet dat mensen weten dat je op Tinder actief bent. Je kunt met Tinder Plus ervoor zorgen dat je profiel onzichtbaar is voor gebruikers die je hebt weg geswiped. Daarnaast kun je informatie zoals leeftijd en afstand ook onzichtbaar maken met deze functie. 

Advertentievrij

Tenslotte is een ander voordeel van Tinder Plus dat je geen advertenties meer zit. Geen reclames tussendoor die jou proberen te overtuigen om iets te kopen. Je kunt met een gerust hart swipen zonder gebombardeerd te worden met advertenties.

Wat ga jij doen?

Na dit artikel gelezen te hebben weet je wat Tinder Plus is en wat de voordelen zijn. Ga jij Tinder Plus nemen om jouw succes in daten te vergroten? Of heb je liever geen Tinder. In dat geval hebben we ook andere dating websites die wij aanbevelen zoals Lexa en Parship. Heb je binnenkort ook date maar weet je niet wat je moet doen? Bekijk onze Dating tips artikelen en laat je inspireren door onze ideeën.