Heb je binnenkort een date op de planning staan, maar heb je geen inspiratie voor een leuk uitje? Ik begrijp dat het lastig is om nieuwe dates te verzinnen. Uiteten gaan, een terrasje pakken of een bezoek aan de bioscoop?

Deze uitjes heb je waarschijnlijk al eerder gedaan en je bent vast toe aan verandering. Om je op weg te helpen met het verzinnen van een fantastische date, zal ik je mijn leuke date tips geven.

Geniet samen van een picknick

Mijn eerste leuke date tip is om samen met je date te gaan picknicken. Haal van tevoren boodschappen, zoals een lekkere fles wijn en diverse tapas. Kies dan ook direct de lievelingshapjes van jouw date. Hiermee laat je namelijk zien dat je aan hem/haar denkt, wat gewaardeerd zal worden.

Vervolgens bezoek je samen met je date een park, bos of strand. Geniet samen van de heerlijke hapjes en het mooie uitzicht. Het ideale moment om goed met elkaar bij te praten, diepgaande gesprekken te voeren en vooral hard te lachen.

Bekijk de zonsondergang

Inspiratie nodig voor een romantische date? Dan vind jij deze tip vast fantastisch, namelijk het bekijken van de zonsondergang vanaf het strand samen met je date. Voordat de zon ondergaat kun je een heerlijke strandwandeling maken. Heb je een hond? Neem je hond dan zeker mee om de wandeling nog leuker te maken! Op zoek naar iets origineels?

Ga dan samen met je date vliegeren op het strand. Hierdoor zijn jullie bezig, maar is er alsnog ruimte om bij te kletsen. Na de strandwandeling of het vliegeren, is het tijd voor het bekijk van de zonsondergang. Neem een kleedje en wat te drinken mee en geniet vervolgens van een prachtig uitzicht. Net zo romantisch als in een film, toch?

Bezoek een bierbrouwerij

Houden jouw date en jij van een lekker biertje? Bezoek dan samen tijdens een date een bierbrouwerij. Deze date is ideaal om urenlang bij te kletsen en natuurlijk samen hard te lachen. Ook fijn is dat het verschilt van een bezoek aan een terras, namelijk door het proeven van diverse biertjes.

Dit zorgt direct voor extra gesprekstof, wat vooral fijn is om tijdens een eerste date achter de hand te hebben. Heb jij inspiratie kunnen halen uit mijn leuke date tips? Kies samen met je date het uitje die jullie het leukst lijkt. Een andere mogelijkheid is om hem/haar te verrassen met de originele date.