Cupify review

Wil jij beginnen met online daten en ben jij op zoek naar een online dating platform? Dan kan het zijn dat je Cupify voorbij hebt zien komen. In dit artikel gaan we het dating platform Cupify reviewen. We beginnen eerst met wat Cupify is, voor wie het is, hoe het werkt, hoe de Cupify app werkt en wat de Cupify ervaringen zijn.

Wat is Cupify?

Cupify is een online dating platform waarbij singles op zoek kunnen gaan naar de ware liefde. Cupify is opgericht door Safe Dating Networks, een bedrijf dat zich richt op het creëren van dating platformen in Nederland en in België. Safe Dating Network heeft verschillende online platformen op de markt gezet die zich richt op bepaalde doelgroepen. Cupify is gericht op mensen die op zoek zijn naar de liefde voor een klein bedrag. Cupify claimt dat zij ‘de goedkoopste datingsite zijn van Nederland’.

Voor wie is Cupify?

De online dating platform richt zich op iedereen vanaf 18 jaar die single is en die op zoek is naar een leuke date, de ware liefde of vriendschap tegen een kleine prijs. Als jij op zoek bent naar een leuke date, de ware liefde of een gezellig vriend of vriendin dan is Cupify een geschikt platform voor jou!

Is Cupify veilig?

Cupify is opgericht door de organisatie Safe Dating Networks. Alleen door de naam al zou kunnen je opmaken of Cupify veilig is of niet. Maar we zijn een stukje dieper gegaan dan alleen dat. Cupify voldoet aan alle veiligheidseisen die de Safe Dating Networks hanteert. Je kunt op Cupify veilig betalen, alle profielen worden handmatig gecontroleerd en jouw gegevens blijven privé. Tenslotte doet Cupify er alles aan om nepprofielen tegen te gaan.

Hoe werkt Cupify?

Klinkt Cupify tot nu toe nog best interessant? Nice, dat is het namelijk ook. Wij gaan nu in een aantal stappen proberen uit te leggen hoe Cupify werkt. Zo heb je alvast een idee wat je kan verwachten mocht je Cupify gaan gebruiken na het lezen van dit artikel. Zo begint je reis om jouw date, liefde of vriend of vriendin te vinden.

Stap 1: Maak een gratis profiel aan op Cupify

Voordat je kunt beginnen met jouw date, liefde, of vriend of vriendin te zoeken moet je eerst een profiel aanmaken op Cupify. Een profiel aanmaken op Cupfiy is gratis. Wanneer je jezelf gaat aanmelden moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en email invoeren. Vervolgens krijg je vragen over wat voor soort mails je wilt ontvangen van Cupify. Daarna moet je vragen beantwoorden zoals je geslacht, lengte, leeftijd en gewoon eigenlijk standaard vragen. Als je hiermee klaar bent kun je beginnen met zoeken! Om meer kans te maken op een date adviseren wij je wel om de leukste foto’s van jezelf te plaatsen.

Stap 2: Ga op zoek naar leuke singles!

Op zoek naar een leuke date kan op Cupify op meerdere manieren. De eerste manier lijkt een beetje op MSN. Je kunt namelijk op Cupify zien welke profielen online zijn. Op basis hiervan kun je een berichtje sturen naar diegene die online is. Een tweede manier is door de Fotozapper. Bij deze functie krijg je foto’s te zien van andere profielen en kun je aangeven of je diegene leuk vindt. Als die persoon ook aangeeft dat jij leuk bent dan heb je een match gevonden! Ten derde kun je door de zoekfunctie gerichter op zoek gaan naar een leuke date. Je kunt met deze functie filteren op locatie, geslacht, interesses, leeftijd en afstand.

Cupify abonnement

Wanneer heb je de Cupify abonnement nodig en wat voor soorten abonnementen heeft Cupify? Mocht je gebruik willen maken van een van de manieren om op zoek te gaan naar andere singles dan heb je de VIP-toegang nodig. Bij Cupify kun je kiezen uit 3 betaalde abonnementen. 

  • 1 maand abonnement € 24,99,-
  • 2 maanden abonnement € 19,99,- 
  • 4 maanden abonnement € 14,99,-

Cupify app

Op dit moment heeft Cupify helaas nog geen Cupify app. Maar we denken wel dat deze eraan gaat komen. Dat wilt niet zeggen dat je Cupify niet kunt gebruiken op je smartphone. Als je Cupify wilt gebruiken op je smartphone dan zou dat op dit moment moeten gaan via jouw internetbrowser.

Cupify ervaringen

De ervaringen die we tot nu toe hebben gevonden op het internet over Cupify zijn heel positief. Veel gebruikers geven aan dat ze het fijn vinden dat je in een overzicht kunt zien wat de interesses zijn van iemand. Daarnaast merken de leden van Cupify op dat mensen die op Cupify zitten het doen om een leuke date of liefde te vinden. Daarnaast lezen we ook dat de klantenservice van Cupify goed is. Als je een vraag stelt krijg je snel een antwoord. Tenslotte is Cupify gebruiksvriendelijk.

Safe Dating Networks succesverhalen

Tegenwoordiger leren steeds meer Nederlanders elkaar online kennen. Het CBS heeft in 2008 vastgesteld dat 13% van de Nederlanders partners elkaar online leerden kennen.Wij denken dat het anno 2020 meer dan 13% is. Daar hebben de online dating platformen van Safe Dating Networks ook een steentje aan bij kunnen dragen. We hebben veel succesverhalen kunnen lezen van Safe Dating Networks. Hieronder lees je enkele succesverhalen.

Walter en Karin

Walter was iemand die niet geloofde in liefde op het eerste gezicht totdat hij voor het eerst de profielfoto van Karin zag. Toen hij haar foto zag kreeg hij een raar gevoel in zijn buik en toen hij haar voor het eerst zag wist hij het zeker. Zij hebben inmiddels al 10 maanden een relatie en zijn nu aan het kijken naar de volgende stap namelijk samen wonen. Grappig hoe dat werkt he? Soms zeggen foto’s inderdaad meer dan 1000 woorden. In dit geval was dat zeker zo voor Walter! 

Jan en José

Jan en José zijn allebei in de buurt van de 60 jaar. Blijkbaar woonde Jan in de buurt van een kennis van José en kende José de ouders van de schoonzoon van Jan. Wat toevallig allemaal! Ze zijn begonnen met chatten en tegenwoordig zijn ze al een half jaar samen en willen ze in de toekomst samen blijven!

Wanneer begin jij met jouw happily ever after?

Zoals je kunt zien kun jij je liefde online vinden. Cupify is een goed platform om je hiermee op weg te helpen. Een makkelijk te gebruiken platform wat geen fortuin kost om gebruik van te maken en waar serieuze mensen hun liefde proberen te vinden. Begin vandaag nog met het vinden van jouw ideale partner!