Of het nu jouw eerste date is of de honderdste, een leuke date is een leuke date. Een date kan je zo leuk maken als je wilt. Maar wat is nou een leuke date? Volgens ons is een date leuk wanneer je echt met je date kan binden en dat je een leuke tijd samen hebt. Dat je met elkaar kan lachen en tegelijkertijd diepe gesprekken kan voeren zodat je elkaar goed leert kennen. Een leuke date is dus quality time met elkaar doorbrengen. Daarom hebben we een top 7 leuke date ideeën voor jou gemaakt zodat jij een leuke tijd kan doorbrengen met jouw date!

 

  1. Samen naar het strand gaan. Verstop jullie telefoons of zet ze op vliegtuigstand en ga lekker naar het strand! Neem lange wandelingetjes of lig samen te bakken op jullie strandhanddoeken. Zodra jullie het te warm krijgen kunnen jullie zelfs een frisse duik nemen in het water. Samen naar het strand gaan is een super leuk idee voor een date. Jullie kunnen elkaar zo leren kennen en tegelijkertijd relaxen. Daarnaast is het niet erg om jouw date in zijn of haar badkleding te zien toch? Noordwijk is een superleuke spot om naar het strand te gaan. Bovendien heb je hier leuke strandtenten die jullie kunnen bezoeken om te lunchen of te drinken. Voor de wat sportievere daters onder ons heb je hier zelfs de mogelijkheid om te leren surfen, suppen en kitesurfen. Strandvakantie in eigen land dus! 
  2. Glow in the dark midget golfen. Glow in the dark midget golfen is een leuke en speelse manier om elkaar te leren kennen. Daarnaast kan dit op ieder moment van het jaar gedaan worden. Het maakt niet uit of het zomer of winter is. Maak jij indruk op jouw date door een hole in one te slaan? Geniet samen van de glow in the dark effects en ga lekker een balletje slaan.
  3. Arcade hall. Tegenwoordig zien we steeds meer Arcade halls opduiken in Nederland. De roze lichten en coole game geluiden hoor je al van een afstand. Ga lekker met of tegen je date spelletjes spelen zoals Mario Kart of Pac Man. Lach met elkaar en win voor elkaar prijzen. In een arcade hall heb je gegarandeerd een leuke tijd samen. Je hebt de ruimte om elkaar te leren kennen op een speelse manier. Daarnaast is het toch lief dat je een prijs wint voor je date? Arcade hall is een van de leukste ideeën voor een date!
  4. Samen bachata dansen. Wat is leuker dan in je eentje dansen? Juist, samen met je date dansen! Bachata is een leuke manier om samen te dansen. Zo kan je de moves van je date bestuderen en creëer je zo een magische band samen omdat het een romantische dans is. Bovendien vergeet je ook alle stress die je hebt tijdens het dansen omdat je bezig bent met bewegen, je date en de muziek. Een leuke manier om te relaxen en elkaar te leren kennen. 
  5. Bootje varen. Soms wil je even rust van alle prikkels om je heen en wil je alleen met je partner zijn zonder dat er auto’s of fietsers voorbij razen. Daarom is het een leuk idee voor een date om samen een bootje te huren en te gaan varen. Zo kan je een bootje huren en door de Biesbosch varen. Beeld het jezelf even in: Jij en jouw date romantisch op een bootje met een lekker wijntje in een mooie omgeving? Dat lijkt ons op een perfecte date!
  6. Dierentuin. Ga eens samen op pad in het dierentuin en bewonder de creaties van moeder natuur. Leer de leuke wist je datjes samen van jullie lievelingsdieren. Zo hebben jij en jouw date duizenden dingen om over te praten en hebben jullie daarnaast flink wat stappen gezet op het einde van de dag!
  7. Trampoline park. Vroeger wilden we lekker springen, spelen en gek doen. Ga samen naar een trampoline park en haal het innerlijke kind in je naar boven. Naast dat het een superleuke en gezonde date is, is het ook een leuke manier om iemand te leren kennen. Zo kan je na het springen lekker rustig met zen tweetjes iets drinken en weer op adem komen.