Zo kom jij met de beste openingszin!

Wij mannen zijn sterren in het bedenken en uitvoeren van de beste openingszinnen. In dit artikel over openingszinnen voor mannen lees je hoe jij je openingszinnen nog beter kunt laten werken.  

Heb vertrouwen in je zin

De kans van slagen van je openingszin begint met het vertrouwen dat je zelf in je zin stopt. Als je in de kroeg of in de club op iemand afstapt helpt het om je openingszin eerst een paar keer tegen jezelf te zeggen. Dit zorgt er ook voor dat de zin perfect over je tong rolt als je op een mooie dame af stapt. 

 

Grappige openingszinnen voor mannen is iets wat in de groep vaak besproken. Op de mannen avond komen de beste openingszinnen altijd wel een keer aan bod. Hierbij is een beetje grootspraak ook iets wat vaak erbij komt kijken. Deze avonden zijn wel het heel interessant om nieuwe openingszinnen te leren of te horen hoe ze het beste gebruikt kunnen worden. 

 

Grappige openingszinnen voor mannen

Natuurlijk hebben we weer een top 10 voor je samengesteld van de grappigste openingszinnen voor mannen. Hiertussen zitten ook een aantal van mijn eigen persoonlijke favoriete zinnen. Deze zeker het proberen waard. 

  • Wil je dat masker even af doen, want je wilt toch niet zeggen dat je van nature zo knap bent
  • Zet met een stift een kruisje op haar hand en zeg “Nou, ik heb mijn schat gevonden”
  • Mag ik twee bier, een cola, en jouw telefoonnummer?
  • Mag ik je volgen op Insta? Mijn ouders hebben me altijd gezegd dat ik mijn droom moet volgen.
  • Ik ben al een paar dagen mijn badeend kwijt. Kun jij in plaats daarvan met mij in bad gaan?
  • Staat je Wifi aan? Ik voel namelijk echt een connectie met jou.
  • Heb je misschien een pleister bij je? Ik heb net mijn knie geschaafd op het moment dat ik voor je viel.
  • Als jij een product uit de supermarkt een jaar lang gratis zou mogen krijgen, wat zou dat dan zijn?
  • Ik neem aan dat ik nu wat leuks moet zeggen?
  • Is er vandaag een regenboog te zien geweest? Ik heb namelijk net de schat gevonden waar ik naar op zoek was!

Nieuwe vorm van openingszinnen

Nu dat er steeds meer online gedate wordt zijn de openingszinnen hierop ook aangepast. Zo zijn er hele andere openingszinnen ontstaan. Deze zijn ook specifiek gericht op het feit dat je elkaar nog niet hebt ontmoet en samen achter een telefoon schermpje zit. 

Zo zie je maar dat de wereld van de openingszinnen altijd aan het veranderen is. Wie weet bedenk jij wel de volgende openingszin voor mannen die iedereen wilt gebruiken. Het is ook maar net of de openingszin bij je past. 

Keuze is reuze. 

Doordat elke man zijn eigen idee heeft over welke openingszinnen wel niet werken zijn er door de jaren heel veel openingszinnen gebruikt. Deze zijn ook bijna allemaal terug te vinden op het internet. Wij van relatiechecker hebben nog veel meer artikelen over het gebruik van openingszinnen. Bekijk daarom ook eens foute openingszinnen.