Heb jij binnenkort een date op de planning staan? Uit eigen ervaring weet ik dat het erg lastig kan zijn om leuke en originele activiteiten te verzinnen die je samen met je date kan ondernemen. Persoonlijk was ik het beu om constant naar de bioscoop te gaan of een drankje te drinken.

Ik had behoefte aan iets nieuws en besloot daarom inspiratie op te doen. Om jou op weg te helpen met het succesvol maken van jouw date, geef ik je een aantal originele ideeën.

Maak een strandwandeling

Je hebt het vast wel eens gezien.. een romantische film met een knappe acteur en knappe actrice die samen een zeer romantische strandwandeling maken. Ook jij kunt dit beleven met jouw date. Neem een kleed mee en geniet na een lange strandwandeling samen van de prachtige zonsondergang.

Tijdens het bekijken van deze zonsondergang kunnen jullie goed bijpraten. Ik raad je aan om een thermoskan met warme chocolademelk mee te nemen, zodat jullie dit drankje samen kunnen drinken wanneer het ’s avonds afkoelt. Een flesje wijn kan natuurlijk ook. Beleef de romantiek zoals in de films!

Ga samen de keuken in

Een van mijn leukste dates vond plaats in de keuken. Ondanks dat ik geen keukenprinses ben, beleefde ik de tijd van mijn leven. Tijdens het koken heb ik uren gepraat met mijn date, waardoor we elkaar nog beter leerden kennen.

Naast praten hebben wij enorm veel gelachen, namelijk om onze onhandigheden tijdens het koken. Ondanks dat het niet zo uitstekend zal smaken zoals in een restaurant, kun je tegen een lage prijs een driegangenmaaltijd bereiden.

Het gebruik maken van online kookboeken kan helpen bij het tot een beter resultaat maken van je gerechten. Koken, praten en eten.. de perfecte combinatie voor een date als je het mij vraagt.

Zoek de adrenaline op

Houd jij van achtbanen? Bezoek dan samen met een date een pretpark. Een pretpark is een goede date indien je de hele dag de tijd hebt. Zoek samen de adrenaline op en ga ik de verschillende achtbanen. Vind je het normaal gesproken ook zo vervelend om lang in de rij te moeten staan?

Tijdens een date biedt dit jou juist de kans om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast heb je hierdoor de perfecte afleiding om jezelf niet banger te maken voor die ene enge achtbaan in het pretpark.

Al met al raad ik je dus aan om een date te kiezen waarbij je voldoende de tijd hebt om elkaar beter te leren kennen. Het is daarbij natuurlijk wel altijd heel leuk om originele activiteiten te ondernemen. Kies de date waarbij jij je het beste voelt. Zo maak je ook gelijk een goede indruk 😉