Bij Relatiechecker geven we je informatie over daten, relaties en de liefde. De informatie die je terugvindt op Relatiechecker is gebaseerd op bronnen die wij als betrouwbaar beschouwen. Hierbij kunnen wij niet garanderen dat de inhoud van de gebruikte bronnen volledig juist zijn.

Hierom aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen die zijn ontstaan na het gebruik van informatie op onze website.

Beperkte aansprakelijkheid

Relatiechecker.nl heeft te allen tijde het recht om de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen. Hiervoor hoeft Relatiechecker nooit een mededeling af te geven. Alle informatie die op de website staat heeft als doel om als vrijblijvend gezien te worden. Het is niet bedoeld als een concreet aanbod om een overeenkomst af te sluiten. Het kan hierdoor ook niet gezien worden als professioneel advies.

Geen garantie

De materialen die worden aangeboden op de website zijn zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen, denk hierbij aan afbeeldingen en prijzen, kunnen op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande aankondiging.

Prijzen kunnen op elk moment wijzigen, acties kunnen verlopen. Daarom aanvaarden we aansprakelijkheid op de getoonde prijzen. Deze zijn ook voorbehouden van eventuele type- en programmeerfouten.

Auteursrechten

De intellectuele-eigendomsrechten op de betreffende materialen behoren tot Relatiechecker. Het verspreiden, kopiëren en ander gebruik van de op de website te vinden materialen is niet toegestaan. Met uitzondering als er schriftelijke toestemming is gegeven. Verder heeft u wel altijd recht op het dwingend recht. Bij sommige teksten kan het specifiek aangeven staan het kopiëren wel toegestaan is.

Duplicatie

Verder is het niet toegestaan om individuele elementen of hele webpagina’s van Relatiechecker over te nemen. Elke andere mogelijkheden van dupliceren wordt niet toegestaan. Relatiechecker heeft de mogelijkheid om de disclaimer op elk moment te wijzigen. Voor verdere vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier op de website.