In deze blog kom jij precies te weten hoe en waar je volledig gratis online kunt daten. Start vandaag nog met het vinden van jouw ideale partner! Je bent op zoek naar de liefde van je leven, maar helaas ben je deze nog niet tegengekomen en daar wil je nu verandering in gaan brengen.

Er zijn genoeg applicaties waar jij jouw liefde tegen kunt komen. Online daten kun je op verschillende manieren doen. Vandaag kom jij te weten welke applicaties jou verder kunnen helpen.

Tinder

Tinder is een applicatie die je gratis kunt downloaden en gebruiken. Maak een account aan, upload foto’s van jezelf en voeg ook informatie over jezelf toe, zodat anderen een goede eerste indruk van je krijgen. Tinder is erg simpel in zijn werking!

Wanneer je je profiel volledig hebt aangemaakt kun je op zoek gaan naar mannen of vrouwen, ook kun je nog filters instellen voor bijvoorbeeld de leeftijd en afstand van de potentiële matches. Hierna worden er profielen van mannen of vrouwen aan jou getoond die je kunt liken of afwijzen.

Heb je een persoon geliked en liked deze persoon jou ook dan krijgen jullie beide een melding en kun je gaan starten met chatten en wie weet hebben jullie binnenkort wel een eerste date!

Naast Tinder zijn er ook nog een aantal andere applicaties met hetzelfde concept zo kun je ook kiezen voor Badoo, Hot or Not, Bubmle en nog meer. Deze apps vindt je door in de zoekbalk te zoeken naar: ‘Dating apps’.

Happn

Een applicatie met een ander concept dan de bovengenoemde is Happn. Met Happn maak je ook een account aan met foto’s en beschrijf je jezelf in je profiel, maar kom je jouw matches op een andere manier tegen.

Wanneer je over straat loopt en je komt een persoon tegen die ook gebruikt maakt van Happn zal je deze persoon tegenkomen in de applicatie wanneer je deze opent. Het idee van het concept is hierop gebaseerd: soms loop je over straat en zie je iemand en ben je eigenlijk na één keer oogcontact verkocht, alleen durf je niet de stap te zetten om deze persoon aan te spreken vanwege haast of een andere reden.

Happn geeft jou de mogelijkheid om toch met deze persoon in contact te komen mochten jullie beide gebruik maken van de applicatie. Wie weet kom je jouw liefde wel dichterbij tegen dan je denkt!